sulje
  • Tämä sivusto käyttää evästeitä parhaan käyttökokemuksen varmistamiseksi.LisätietojaOK

Clas Ohlsonin sivuston tietosuoja- ja evästeseloste

Clas Ohlsonin sivuston tietosuoja- ja evästeseloste
Johdanto
Tervetuloa Clasohlson.com-sivustolle (”sivusto”). Olemme sitoutuneet suojaamaan yksityisyyttäsi aina, kun vierailet sivustolla. Lue tämä tietosuoja- ja evästeseloste (”seloste”), jotta ymmärrät, miten käytämme ja suojaamme kaikkia henkilötietojasi, jotka meille jaat. Selosteen on tarkoitus auttaa sinua tekemään tietoisia päätöksiä käyttäessäsi sivustoa ja sen kautta tarjottuja palveluja.

Clas Ohlsonin asiakkaana meille antamiasi henkilötietoja käytetään viestinnän segmentointiin ja kohdentamiseen, erikoistarjousten ja -sisällön tarjoamiseen, Club Clas -jäsenten ja yritysasiakkaiden jäsenyyden hallintaan sekä asiakastilisi hallintaan verkossa (rekisteröitynyt verkkoasiakas). Lue lisää Club Clas -jäsenehdoista ja yritysasiakkaiden ehdoista.

Katso lisätietoja henkilötietojen käsittelystä verkko-ostosten yhteydessä täältä.

Evästeet
Mitä ovat evästeet?
Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka sivusto tallentaa tietokoneellesi. Eväste sisältää yleensä sivuston nimen, evästeen ”eliniän” (eli miten kauan se säilyy laitteellasi) ja arvon, joka on yleensä sattumanvarainen numero.
Evästeiden avulla sivusto toimii tehokkaammin. Ne lähettävät myös tietoa sivuston omistajalle. Evästeiden avulla käyttäjät on mahdollista erottaa toisistaan, minkä ansiosta kunkin käyttäjän sivustolla vierailu voidaan räätälöidä henkilökohtaiseksi ja parantaa siten käyttökokemusta.
Evästeet eivät vahingoita tietokonettasi. Ne eivät sisällä mitään luottamuksellisia tietoja, kuten sähköpostiosoitetta tai maksukortin tietoja.

Miksi henkilötietoja kerätään evästeillä?
Meille antamasi eväste- ja verkkojäljitesuostumuksen laajuudesta sekä kerätyistä henkilötiedoista riippuen käytämme tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • - sivuston käytön helpottaminen
  • - tiedon tallentaminen siitä, millä sivuston alueilla olet käynyt, miten pitkään siellä viivyit ja mitä tuotteita katsoit ja ostit, jotta voimme tarjota sinulle mukautetun käyttökokemuksen muun muassa esittämällä tietoa tuotteista ja kampanjoista, joista uskomme sinun olevan kiinnostunut
  • - ostomieltymystesi analysointi (markkina-, asiakas- ja tuoteanalyysi)
  • - tuotesuositusten esittely sivustolla sekä sinulle lähettämässämme viestinnässä ja mainoksissa, joita näet vieraillessasi muilla sivustoilla
  • - sivuston tutkiminen, kehittäminen ja parantaminen, esimerkiksi käytettävyyden parantaminen evästeiden antaman tiedon perusteella
  • - sisäänkirjautumisen mahdollistaminen, jotta pääset käsiksi tekemiisi tilauksiin liittyviin tietoihin ja muihin meille antamiisi tietoihin sivuston ”Omat sivut” -osiossa
  • - ostoskorisi sisällön tallentaminen siirtyessäsi kassalle sekä sen varmistaminen, että se on käytettävissäsi kun palaat sivustolle
  • - asiaankuuluvan tiedon tarjoaminen sinulle ja muille asiakkaille sivuston käytön aikana.

Mikä on laillinen peruste henkilötietojen keräämiselle evästeiden avulla?
Kun saavut sivustolle, sinulta pyydetään suostumus evästeiden käyttöön napsauttamalla ponnahdusikkunan ”Hyväksyn”-painiketta. Antamalla suostumuksesi hyväksyt sen, että keräämme, käytämme ja siirrämme henkilötietojasi tämän selosteen mukaisesti.
Jos haluat perua suostumuksesi tai haluat saada ilmoituksen aina, kun evästettä käytetään, voit määrittää selaimesi asetuksiin kiellon evästeiden tallentamiseen. Selaimesi valikon ohjeesta saat tietoa siitä, miten kielto asetetaan. Jos et hyväksy evästeiden käyttöä, sivuston käyttökokemuksesi on puutteellinen ja monet sivuston toiminnot eivät toimi lainkaan.

Millaisia evästeitä käytämme?
Sivustolla käytetään kahdenlaisia evästeitä:

  • Ensimmäisen osapuolen evästeitä, joiden avulla voimme tarjota sinulle hyvän käyttökokemuksen sivustollamme – voit esimerkiksi tallentaa tuotteita ostoskoriin tai tarkastella viime vierailusi jälkeen lisättyjä uusia tuotteita.
  • Kolmannen osapuolen evästeitä, jotka kuuluvat muulle kuin osoitepalkissa näkyvälle sivustolle. Käyttäjän selaushistoriaa on mahdollista seurata kolmannen osapuolen evästeillä.

Alla olevassa taulukossa on kerrottu sivustollamme käytettävistä yksittäisistä evästeistä, niiden tarkoituksesta ja siitä, välitetäänkö niiden kautta tietoja kolmansille osapuolille / kolmansilta osapuolilta. Taulukosta selviää myös, onko kyseessä pysyvä eväste, istuntokohtainen eväste vai kolmannen osapuolen eväste. Lisäksi taulukossa kerrotaan, kuinka kauan kukin eväste säilyy laitteellasi.

First-party cookies

Domain Name Expires on
.clasohlson.com _gat_UA-55317062-1 1 day
.clasohlson.com _gid 1 day
.clasohlson.com _ga 2 years
images.clasohlson.com ClasOhlson-COOKIE session
www.clasohlson.com vngage.vid session
www.clasohlson.com vngage.id session
www.clasohlson.com vngage.lkvt 3 months
www.clasohlson.com pdpCacheCookie 1 day
www.clasohlson.com _hybris.tenantID_ session
www.clasohlson.com ClasOhlson-COOKIE session
www.clasohlson.com frosmo_quickContext 1 year
www.clasohlson.com isCookieExist session
www.clasohlson.com JSESSIONID session

Third-party cookies

Domain Name Expires on
.abmr.net 01AI 1 year
.adsrvr.org TDCPM 1 year
.adsrvr.org TDID 1 year
.doubleclick.net test_cookie 1 day
.facebook.com fr 3 months
.mathtag.com mt_misc 1 month
.mathtag.com mt_mop 1 month
.mathtag.com HRL8 1 month
.mathtag.com uuidc 13 months
.mathtag.com uuid 13 months
.nr-data.net JSESSIONID session
.pixel.rubiconproject.com rpx 1 month
.rubiconproject.com put_1512 1 month
.rubiconproject.com rpb 1 month
.rubiconproject.com khaos 1 year
pixel.rubiconproject.com c session
u3s.mathtag.com bs_mop_u3s 1 month

Siirrämmekö evästeitä/henkilötietoja kolmansille osapuolille?

Google Analytics

Käytämme Google Analytics -työkalua sivuston käyttöön liittyvän tiedon keräämiseen. Google Analytics kerää tietoa muun muassa siitä, kuinka usein käyttäjät käyvät sivustolla sekä millä muilla sivustoilla he kävivät ennen kyseiselle sivustolle siirtymistä. Käytämme kerättyä tietoa sivuston teknisen toimivuuden parantamiseen, sivuston toimintojen tehokkuuden optimointiin, käyttökokemuksen parantamiseen, sivuston mukauttamiseen käyttäjän mieltymyksiin ja tarpeisiin sekä sivuston käytettävyyden parantamiseen. Google Analytics tallentaa käyttämäsi IP-osoitteen vierailupäivänä. Emme yhdistä Google Analytics -työkalun avulla kerättyjä tietoja muihin yksilöiviin tietoihin. Googlen mahdollisuuksia käyttää ja jakaa Google Analytics -työkalulla kerättyä, sivustolla vierailuasi koskevaa tietoa rajoittavat Google Analytics -työkalun käyttöehdot, jotka ovat saatavilla osoitteesta http://www.google.com/analytics/terms/us.html, ja Googlen tietosuojakäytäntö osoitteessa http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Voit estää Google Analytics -työkalua tunnistamasta sinua uudelleen ottamalla evästeet pois käytöstä selaimesi asetuksissa.

Facebook-laajennus

Sivustollamme käytetään Facebook.comin ”Tykkää”-painiketta, jota hallinnoi Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (”Facebook”). Laajennuksen avulla voit esimerkiksi jakaa sisältöä ja suositella tuotteita. Laajennus ei ole sivustolla oletusarvoisesti aktiivinen eikä se siis lähetä tietoja. Laajennus aktivoituu vasta, kun sitä napsautetaan ensimmäistä kertaa.
Kun laajennus on aktivoituna, selain luo suoran yhteyden Facebookin palvelimelle aina, kun vierailet sivustolla. Laajennuksen sisältö välitetään Facebookista suoraan selaimeesi, joka integroi sen sivustoon. Laajennuksen aktivoinnin voi poistaa yhdellä napsautuksella.
Laajennuksen kautta Facebook saa tiedon siitä, että olet vieraillut tietyllä sivustomme sivulla. Jos olet kirjautunut Facebook-tilillesi, vierailu kirjautuu omaan lokiisi. Jos käytät laajennusta, eli painat ”Tykkää”-painiketta tai jätät kommentin, tiedot tästä välitetään selaimestasi suoraan Facebookille, joka tallentaa ne.
Tiedot kerätyn tiedon tallennuksen, käsittelyn ja käytön tarkoituksesta ja laajuudesta sekä omista oikeuksistasi ja yksityisyytesi suojaamiseen liittyvistä määrityksistä ovat saatavilla Facebookin tietosuojakäytännössä. Linkki: Facebookin tietosuojakäytäntö. https://www.facebook.com/about/privacy/
Jos et halua, että Facebook kerää sinusta tietoja sivustollamme, sinun tulee kirjautua ulos kyseisistä palveluista ennen sivustollamme vierailua.
Vaikka olet kirjautunut ulos Facebookista, sivustot, joilla laajennus on aktivoitu, voivat lähettää tietoja. Aina, kun käyt sivustolla, tunnistetiedot sisältävä eväste aktivoituu laajennuksen käskystä. Selaimesi lähettää tämän evästeen ilman eri pyyntöä joka kerta, kun se on yhteydessä Facebookin palvelimeen. Siten on periaatteessa mahdollista, että Facebook voi luoda sinusta profiilin, joka sisältää tiedot sivustoista, joilla olet vieraillut. Silloin olisi myös mahdollista yhdistää nämä tiedot sinuun, esimerkiksi kirjautuessasi Facebookiin myöhemmin.

 

Frosmo

Käytämme kolmannen osapuolen Frosmo-työkalua sivuston tarjousten mukauttamiseen. Frosmo-alusta kerää tietoa sivuston vierailijoista, jotta voimme kohdentaa heille tarpeiden ja kiinnostuksenkohteiden perusteella mukautettua sisältöä. Frosmo käyttää tiedon keräämiseen erilaisia tekniikoita, mukaan lukien selaimen evästeitä. Frosmo-alusta ei oletusarvoisesti kerää henkilötietoja, joiden perusteella yksittäinen henkilö olisi mahdollista tunnistaa. Frosmo ei kerää vierailijatietoja omiin tarkoituksiinsa tai myydäkseen niitä kolmansille osapuolille. 

Arviot ja arvostelut

Julkaisuehdot
Arviot ja arvostelut julkaistaan yleensä sivustollamme 2–4 työpäivän kuluessa niiden jättämisestä. Clas Ohlson pidättää oikeuden oman harkintansa mukaisesti jättää julkaisusi julkaisematta tai poistaa se julkaisun jälkeen.
Jättämällä arviosi tai arvostelusi, mukaan lukien kuvat (joiden tulee olla omiasi), julkaistavaksi Clas Ohlsonin sivustolla, myönnät meille oikeuden käyttää sen sisältöä maksutta ja kopioida ja kääntää sen markkinointitarkoituksissa. Tämä koskee arvioita, arvosteluita ja kaikkia kuvia.
Kun jätät arviosi tai arvostelusi Clas Ohlsonille, sinun täytyy antaa toimiva sähköpostiosoite ja nimi (ei koko nimi) sekä vahvistaa sähköpostiosoite, ennen kuin kysymys voidaan julkaista. Antamasi nimi näkyy julkaisun yhteydessä. Sähköpostiosoitetta ei julkaista, mutta se välitetään tämän palvelun tarjoajalle alla kuvatun mukaisesti.
Henkilötietojen käsittely
Rekisterinpitäjä
Clas Ohlson Oy, y-tunnus 1765891-7, ja sen emoyhtiö Clas Ohlson AB, yritystunnus 556035-8672, ovat rekisterinpitäjiä kaikille henkilötiedoille, joita käsittelemme arvioiden ja arvostelujen yhteydessä.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja laillinen peruste
Meille antamiesi henkilötietojen käsittelyn ainoa tarkoitus on antaa meille mahdollisuus ottaa sinuun yhteyttä täydentäviin tietoihin liittyen ja tarjota sinulle arvioimaasi/arvostelemaasi tuotetta koskevia parannuksia tai palveluja.
Henkilötietojen käsittely on tarpeen, jotta voimme toteuttaa oikeutettua intressiämme asiakasarvostelujen seurannassa. Tämä tarkoittaa, että uskomme, että intressimme henkilötietojen käsittelyyn yllä mainituissa tarkoituksissa on painavampi kuin yksityisyyden loukkaus, jolle altistut käsittelyn myötä. Arviomme tästä perustuu siihen, että olet vapaaehtoisesti antanut meille henkilötietosi arvion/arvostelun jättämisen yhteydessä ja että sen seurannasta on sinulle etua.
Tietojen poisto
Jos sähköpostiosoitettasi ei vielä ole rekisterissämme, tallennamme tietosi 90 päiväksi, jotta voimme vastata julkaisuusi, kysyä jatkokysymyksiä ja tarjota vaihtoehtoisia tai uusia tuotteita. Tämän jälkeen henkilötietosi poistetaan, mutta julkaisusi on edelleen näkyvissä sivustollamme.
Henkilötietojen siirto
Arvion/arvostelun jättämisen yhteydessä antamasi nimi ja sähköpostiosoite siirretään arviointipalvelun tarjoajalle (Test Freaks, voi muuttua myöhemmin), joka hoitaa palvelua puolestamme. Olemme solmineet palveluntarjoajan kanssa henkilötietojen käsittelyä koskevan sopimuksen, jotta henkilötietosi ovat turvassa.
Oikeutesi
Sinulla on oikeus pyytää kopiota kaikista  henkilötiedoistasi, jotka olet toimittanut meille ja joita käsittelemme antamasi suostumuksen tai meidän ja sinun välisen sopimuksen perusteella, sekä oikeus saada ne itsellesi jäsennellyssä, yleisesti käytettävässä ja koneellisesti luettavassa muodossa, jos haluat siirtää tietojasi toiselle rekisterinpitäjälle (”tietojen siirrettävyys”). Sinulla on myös oikeus pyytää sinua koskevien henkilötietojen oikaisua, poistoa tai käytön rajoittamista. Lisäksi sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella, jos henkilötietojen käsittely perustuu oikeutettuun etuun.
Jos et ole tyytyväinen tapaamme käsitellä henkilötietojasi, voit ottaa yhteyttä tietosuojavaltuutetun toimistoon.
Yhteystiedot
Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojen käsittelystä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme myymälässä, postitse (Clas Ohlson Oy Asiakaspalvelu, Kaivokatu 10 B, 00100 Helsinki), sähköpostitse (asiakaspalvelu@clasohlson.fi), chatin kautta osoitteessa www.clasohlson.com tai puhelimitse (0800 411171).

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan konsernin tietosuojavastaavaan osoitteessa privacy@clasohlson.se.

Asiantuntija vastaa

Julkaisuehdot
”Asiantuntija vastaa” -palveluumme lähetettyihin kysymyksiin vastataan ja ne julkaistaan yleensä 2–4 työpäivän kuluessa niiden jättämisestä. Clas Ohlson pidättää oikeuden oman harkintansa mukaisesti jättää kysymyksesi julkaisematta tai poistaa se julkaisun jälkeen.
Jättämällä kysymyksesi, mukaan lukien kuvat (joiden tulee olla omiasi), julkaistavaksi Clas Ohlsonin sivustolla, myönnät meille oikeuden käyttää sen sisältöä maksutta ja kopioida ja kääntää sen markkinointitarkoituksissa. Tämä koskee sekä kysymyksiä että kaikkia kuvia.
Kun jätät kysymyksesi Clas Ohlsonille, sinun täytyy antaa toimiva sähköpostiosoite ja nimi (ei koko nimeä) sekä vahvistaa sähköpostiosoite, ennen kuin kysymys voidaan julkaista. Antamasi nimi näkyy julkaisun yhteydessä. Sähköpostiosoitetta ei julkaista, mutta se välitetään tämän palvelun tarjoajalle alla kuvatun mukaisesti.
Henkilötietojen käsittely
Rekisterinpitäjä
Clas Ohlson Oy, y-tunnus 1765891-7, ja sen emoyhtiö Clas Ohlson AB, yritystunnus 556035-8672, ovat rekisterinpitäjiä kaikille henkilötiedoille, joita käsittelemme Asiantuntija vastaa -palvelun yhteydessä.
Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja laillinen peruste
Meille antamiesi henkilötietojen käsittelyn ainoa tarkoitus on antaa meille mahdollisuus ottaa sinuun yhteyttä täydentäviin tietoihin liittyen ja tarjota sinulle kysymyksesi kohteena olevaa tuotetta koskevia parannuksia tai palveluja.
Henkilötietojen käsittely on tarpeen, jotta voimme toteuttaa oikeutettua intressiämme Asiantuntija vastaa -kysymysten seurannassa. Tämä tarkoittaa, että uskomme, että intressimme henkilötietojen käsittelyyn yllä mainituissa tarkoituksissa on painavampi kuin yksityisyyden loukkaus, jolle altistut käsittelyn myötä. Arviomme tästä perustuu siihen, että olet vapaaehtoisesti antanut meille henkilötietosi kysymyksen jättämisen yhteydessä ja että kysymyksen seurannasta on sinulle etua.
Tietojen poisto
Jos sähköpostiosoitettasi ei vielä ole rekisterissämme, tallennamme tietosi 90 päiväksi, jotta voimme vastata julkaisuusi, kysyä jatkokysymyksiä ja tarjota vaihtoehtoisia tai uusia tuotteita. Henkilötietosi poistetaan tämän jälkeen. Lähettämäsi kysymys jää näkyviin sivustolle.
Henkilötietojen siirto
Kysymyksen jättämisen yhteydessä antamasi nimi ja sähköpostiosoite siirretään kysymyspalvelun tarjoajalle (Test Freaks, voi muuttua myöhemmin), joka hoitaa palvelua puolestamme. Olemme solmineet palveluntarjoajan kanssa henkilötietojen käsittelyä koskevan sopimuksen, jotta henkilötietosi ovat turvassa.
Oikeutesi
Sinulla on oikeus pyytää kopiota kaikista henkilötiedoistasi, jotka olet toimittanut meille ja joita käsittelemme antamasi suostumuksen tai meidän ja sinun välisen sopimuksen perusteella,  sekä oikeus saada ne itsellesi jäsennellyssä, yleisesti käytettävässä ja koneellisesti luettavassa muodossa, jos haluat siirtää tietojasi toiselle rekisterinpitäjälle (”tietojen siirrettävyys”). Sinulla on myös oikeus pyytää sinua koskevien henkilötietojen oikaisua, poistoa tai käytön rajoittamista. Lisäksi sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella, jos henkilötietojen käsittely perustuu oikeutettuun etuun.
Jos et ole tyytyväinen tapaamme käsitellä henkilötietojasi, voit ottaa yhteyttä tietosuojavaltuutetun toimistoon.
Yhteystiedot
Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojen käsittelystä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme myymälässä, postitse (Clas Ohlson Oy Asiakaspalvelu, Kaivokatu 10 B, 00100 Helsinki), sähköpostitse (asiakaspalvelu@clasohlson.fi), chatin kautta osoitteessa www.clasohlson.com tai puhelimitse (0800 411171).
Voit myös ottaa yhteyttä suoraan konsernin tietosuojavastaavaan osoitteessa privacy@clasohlson.se.

Vergic Engage -chat

Henkilötietojen käsittely
Rekisterinpitäjä
Clas Ohlson Oy, y-tunnus 1765891-7, ja sen emoyhtiö Clas Ohlson AB, yritystunnus 556035-8672, ovat rekisterinpitäjiä kaikille henkilötiedoille, joita käsittelemme www.clasohlson.com-sivuston chat-toiminnon yhteydessä.
Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja laillinen peruste 
Chat-toiminnon kautta meille antamiesi henkilötietojen (IP-osoite sekä tiedot sivustollamme vierailemistasi sivuista, käyttämästäsi laitteesta ja verkkoselaimesta) käsittelyn tarkoitus on hallinnoida chat-toimintoa.
Henkilötietojen käsittely on tarpeen, jotta voimme toteuttaa oikeutettua intressiämme chatin hallinnassa ja kysymysten seurannassa. Tämä tarkoittaa, että uskomme, että intressimme henkilötietojen käsittelyyn yllä mainituissa tarkoituksissa on painavampi kuin yksityisyyden loukkaus, jolle altistut käsittelyn myötä. Arviomme tästä perustuu siihen, että olet vapaaehtoisesti antanut meille henkilötietosi chat-palveluun siirtymisen yhteydessä ja että kysymyksen seurannasta on sinulle etua.
Tietojen poisto 
IP-osoitteesi, tiedot sivustollamme vierailemistasi sivuista, käyttämästäsi laitteesta ja verkkoselaimesta sekä chatin sisältö tallennetaan palveluntarjoajan lokiin. Lokia voivat tarkastella palveluntarjoaja ja asiakaspalvelumme. IP-osoite poistetaan lokista 7 päivän kuluessa, muut tiedot säilytetään ja niitä saatetaan käyttää kehittämistarkoituksiin.
Henkilötietojen siirto
Tiedot IP-osoitteestasi, sivustolla vierailemistasi sivuista, käyttämästäsi laitteesta ja verkkoselaimesta sekä chatin sisältö tallennetaan palveluntarjoajan lokiin, jotta he voivat hallinnoida palvelua puolestamme. Olemme solmineet palveluntarjoajan kanssa henkilötietojen käsittelyä koskevan sopimuksen, jotta henkilötietosi ovat turvassa. Ainoastaan palveluntarjoajalla ja asiakaspalvelullamme on pääsy lokitiedoston sisältöön.
Voit tallentaa kaiken chatin sisällön sähköpostiviestiksi milloin vain. 
Oikeutesi
Sinulla on oikeus pyytää kopiota kaikista käsittelemistämme henkilötiedoistasi. Sinulla on myös oikeus pyytää sinua koskevien henkilötietojen oikaisua, poistoa tai käytön rajoittamista.
Jos et ole tyytyväinen tapaamme käsitellä henkilötietojasi, voit ottaa yhteyttä tietosuojavaltuutetun toimistoon.
Yhteystiedot
Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojen käsittelystä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme myymälässä, postitse (Clas Ohlson Oy Asiakaspalvelu, Kaivokatu 10 B, 00100 Helsinki), sähköpostitse asiakaspalvelu@clasohlson.fi, chatin kautta osoitteessa www.clasohlson.com tai puhelimitse (0800 411171).

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan konsernin tietosuojavastaavaan osoitteessa privacy@clasohlson.se.

 

Uutiskirje

Mitä tietoja keräämme?
Jos tilaat Clas Ohlsonin uutiskirjeen, pyydämme sinua antamaan sähköpostiosoitteesi. Annetut henkilötiedot tallennetaan, käsitellään ja niitä käytetään tämän selosteen mukaisesti.
Mikä on henkilötietojen käsittelyn tarkoitus?
Käsittelemme henkilötietojasi (sähköpostiosoitetta), jotta voimme lähettää Clas Ohlsonin uutiskirjeen sinulle.
Analysoimme myös toimintaasi, kuten sähköpostin avausprosenttia sekä napsauttamiasi linkkejä. Tarkoituksena on varmistaa, että tarjoamme sinulle mahdollisimman sopivaa sisältöä (eli mukautamme kokemustasi).
Mikä on laillinen peruste henkilötietojen käsittelylle?
Laillinen peruste henkilötietojen käsittelylle on annettu suostumus.
Jos haluat perua suostumuksesi, voit napsauttaa jokaisen sähköpostin lopussa olevaa linkkiä tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.
Oikeutesi
Sinulla on oikeus perua suostumuksesi yllä kuvatulla tavalla. Sinulla on myös oikeus pyytää kopiota kaikista henkilötiedoistasi, jotka olet toimittanut meille ja joita käsittelemme antamasi suostumuksen tai meidän ja sinun välisen sopimuksen perusteella,  sekä oikeus saada ne itsellesi jäsennellyssä, yleisesti käytettävässä ja koneellisesti luettavassa muodossa, jos haluat siirtää tietojasi toiselle rekisterinpitäjälle (”tietojen siirrettävyys”).    Sinulla on myös oikeus pyytää sinua koskevien henkilötietojen oikaisua, poistoa tai käytön rajoittamista. Lisäksi sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella, jos henkilötietojen käsittely perustuu oikeutettuun etuun.
Yhteystiedot
Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojen käsittelystä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme myymälässä, postitse (Clas Ohlson Oy Asiakaspalvelu, Kaivokatu 10 B, 00100 Helsinki), sähköpostitse (asiakaspalvelu@clasohlson.fi), chatin kautta osoitteessa www.clasohlson.com tai puhelimitse (0800 411171).

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan konsernin tietosuojavastaavaan osoitteessa privacy@clasohlson.se.

Lisätietoa tietosuojasta

Kuka on rekisterinpitäjä?
Clas Ohlson Oy ja sen emoyhtiö Clas Ohlson AB ovat rekisterinpitäjiä kaikille henkilötiedoille, joita keräämme ja käsittelemme tämän selosteen mukaisesti.
Miten säilytämme ja suojaamme keräämiämme tietoja?
Henkilötiedot tallennetaan tietokantoihimme, joiden suojaamiseen käytetään fyysisiä, teknologisia ja prosessiteknisiä keinoja. Tietojärjestelmiämme suojaa palomuuriohjelmisto, jolla estetään pääsy järjestelmiin muista internetiin liitetyistä verkostoista. Käyttöoikeus henkilötietoihin myönnetään vain sellaisille työntekijöille, jotka tarvitsevat tietoja tehtävien suorittamiseen. Pidämme henkilökuntamme aina ajan tasalla turvallisuus- ja tietosuojakäytännöistämme.
Kuinka kauan säilytämme henkilötietoja?
Yleensä henkilötietoja ei saa säilyttää kauempaa kuin on tarpeen niiden aiotun käyttötarkoituksen tai käsittelyn suhteen. Säilytämme tietoja rekisteröitymättömien asiakkaiden ostoista 90 päivää ja rekisteröityneiden asiakkaiden ostoista niin kauan, kunnes asiakas ei ole käyttänyt tiliään 24 kuukauteen. Clas Ohlson säilyttää ja käsittelee henkilötietoja vain silloin, kun niitä tarvitaan tässä selosteessa kuvattujen velvoitteiden täyttämiseen.
Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistoa (”oikeus tulla unohdetuksi”). Ota silloin meihin yhteyttä (katso yhteystiedot alta).
Siirrämmekö henkilötietoja kolmansille osapuolille?
Yllä olevissa henkilötietojen siirtoa kolmansille osapuolille koskevissa osioissa mainittujen tahojen lisäksi voimme siirtää henkilötietoja seuraaville osapuolille:

  • - Poliisille lain mukaisesti, kun tietoja tarvitaan vakavan rikoksen tutkimiseen.
  • - IT-asiantuntijoille, joita käytämme ajoittain IT-järjestelmiemme (tällä hetkellä Microsoft) ylläpitoon ja kehitykseen. Jotkut IT-asiantuntijoista toimivat Intiassa, missä lait ja määräykset eivät takaa riittävää tietosuojan tasoa EU-komission mukaan. Suojataksemme henkilötietoja tämänkaltaisten siirtojen aikana käytämme Microsoftin kanssa toimiessamme EU:n mallisopimuslausekkeita. Lue lisää mallisopimuslausekkeista osoitteesta http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/HTML/?uri=CELEX:32010D0087&from=EN.

Jos siirrämme henkilötietoja kolmannelle osapuolelle, joka käsittelee henkilötietoja toimeksiannostamme, solmimme osapuolen kanssa henkilötietojen käsittelysopimuksen, joka sisältää tiukat ohjeet henkilötietojen käsittelystä, luottamuksellisuudesta ja turvallisuudesta.
Mitkä ovat oikeutesi rekisteröitynä?
Rekisteröitynä sinulla on seuraavat oikeudet henkilötietojesi käsittelyyn liittyen:
Sinulla on oikeus pyytää kopiota kaikista sinusta tallentamistamme henkilötiedosta sekä oikeus saada ne itsellesi jäsennellyssä, yleisesti käytettävässä ja koneellisesti luettavassa muodossa, jos haluat siirtää tietojasi toiselle rekisterinpitäjälle (”tietojen siirrettävyys”).
Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi oikaisua, poistoa tai rajoitusta niiden käsittelyyn. Jos kuitenkin kyseessä ovat sellaiset henkilötiedot, joita tarvitaan näiden ehtojen noudattamiseksi, niiden poisto tai käytön rajoitus saattaa muuttaa sivuston käyttökokemusta.
Jos haluat pyytää pääsyä henkilötietoihisi tai oikaista niitä tai harjoittaa muita oikeuksiasi, vieraile osoitteessa www.clasohlson.fi tai ota yhteyttä asiakaspalveluun (katso yhteystiedot alta).
Jos et ole tyytyväinen tapaamme käsitellä henkilötietojasi, voit ottaa yhteyttä tietosuojavaltuutetun toimistoon.
Yhteystiedot
Selostetta voidaan muuttaa ajoittain. Muutoksista kerrotaan selkeästi sivustolla.
Jos sinulla on tähän selosteeseen tai evästeiden tai henkilötietojen käyttöön liittyviä kysymyksiä, ota meihin yhteyttä. Yhteystietomme ovat alla.
Sähköposti: asiakaspalvelu@clasohlson.fi

Osoite: Clas Ohlson Oy, Kaivokatu 10 B, 00100 Helsinki

Puhelin: 0800 411171
Tietosuojavastaava: privacy@clasohlson.se.

 

Ota yhteyttä

Fiksut tuotteet ja ratkaisut ovat olleet tavaramerkkimme vuodesta 1918 lähtien. Meistä on palkitsevaa löytää ratkaisuja, jotka tekevät arjestasi hieman helpomman.

Meihin voit luottaa
Vähintään 2 vuoden takuu
Jopa 90 päivän palautusoikeus

Toimituskulut ja toimitusaika
Tilaus lähetetään pääsääntöisesti viimeistään seuraavana päivänä
tilauksen tekemisestä.
Lähetyskulut alkaen 2,90 €
Tilauksen seuranta

Maksutavat
Yleisimmät luottokortit Lasku Verkkopankki PayPal

Tee ostosten teosta sujuvampaa sallimalla evästeet.
The cookies we want to set are for analytics purposes only. These tell us things such as how visitors get to our site, what pages on our site were looked at, and how long people stay for.It tells us what countries people are browsing from, but it does not tell us who those people are. Google stores the analytics data, not us. (If you are interested in learning more about this you can visit http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html).Once you have consented to our cookies, we set one futher cookie of our own so that our site remembers you have done this. If you are happy with this, then just carry on using our site as you would normally.