text.skipToContent text.skipToNavigation
Vänligen ange e-postadressen du använder när du loggar in som Club Clas-medlem och klicka på ”Skicka lösenord” eller tryck Enter. Vi skickar ett mejl med länk du använder för att ange ditt nya lösenord. Fyll i den e-post du angav i butiken när du blev medlem och klicka på Skapa lösenord. Du får då ett mejl av oss, följ instruktionerna, logga in och ta del av dina förmåner från Club Clas även online.
Roliga soliga dagar

Roliga soliga dagar

Allt från strandhäng till trädgårdsfix

Till och med uppgifter som att rensa ogräs eller måla staketet blir roligare när solen skiner. Sommar och sol lockar till lek, äventyr, lata dagar och mysiga utekvällar. Hitta svalkan med en kall smoothie under ett parasoll eller ett solsegel när solen står som högst.

Soliga dagar

Så maxar du sommarens varma dagar

Drömväder och ledigt? Här tipsar vi om sköna aktiviteter för såväl sportiga som lata dagar:

1. En dag på vattnet

Med en SUP-bräda har du nära till såväl plask och bad som till den absoluta stillheten. En uppblåsbar bräda tar du lätt med till närmaste vatten och pumpar upp på plats.

SUP-bräda

2. Slappa

Tillåt dig att bara vara. En hängmatta är den perfekta platsen att tillbringa en solig dag i. Sätt på favoritmusiken i ett par hörlurar eller på en bärbar högtalare och försjunk i en av sommarens deckare.

Slappa

3. Fixa i trädgården

Ogräs är betydligt roligare att rensa när vädret är vackert. Så passa på att göra lite nytta samtidigt som du jobbar på solbrännan.

Trädgård

4. Dra till stranden

Ladda upp med uppblåsbara kompisar och en fullproppad kylväska. Ingen strand i närheten? En vattenspridare eller ett klassiskt vattenkrig kan svalka lika bra.

Stranden

5. Game on

Utespel är kul för både stora och små. Utmana grannfamiljen på kubb, brännboll eller en klassisk femkamp.

Utespel

6. Ät ute

All mat smakar bättre ute så tänd grillen eller packa picknick-korgen och ge er iväg till närmsta strand eller glänta. En packad kylväska är lika bra även om du bara ska vara hemma – så slipper du gå in för att släcka törsten.

Ät ute

Bjud på våfflor utomhus

Våfflor brukar alltid gå hem hos både stora och små. Utomhus smakar de dessutom ännu bättre. Med en färdigblandad våffelmix i en burk i skafferiet är du snabbt igång.

Köp våffeljärn här
Soliga dagar