text.skipToContent text.skipToNavigation
Reservdelar för alla tillfällen

Rätt reservdel förlänger livet på favoritprylen

Vi har tusentals reservdelar och tillbehör i lager som gör att du kan använda dina favoritprodukter längre, istället för att köpa helt nya. Då sparar du in på både kostnader och jordens resurser. Under varje produktsida hittar du tillhörande reservdelar. Fråga oss gärna om råd eller om du inte hittar det du söker.

Sustainability MDIY
Hållbara köksprodukter

Hållbara produkter i köket

Vi brinner för att förenkla livet i varje hem och lösa våra kunders problem på ett hållbart sätt. En viktig del i vårt hållbarhetsarbete är vårt produktsortiment och att vi kan erbjuda produkter som bidrar till en mer hållbar livsstil. 21 procent av våra produkter är hållbara – och fler ska det bli. Målet är att 25 procent av försäljningen ska komma från produkter som är definierade som mer hållbara verksamhetsåret 20/21 (sista april 2021). Utöver miljömärkningarna FSC, Svanen, EU Ecolabel och Oeko-tex har vi utvecklat en modell för att kunna göra bättre val och främja ett mer hållbart sortiment.

Återanvänd, återvinn

Återanvänd, återvinn!

Här hittar du produkter som är gjorda av återvunnet material, som går att använda om och om igen eller som hjälper dig att återvinna på ett enkelt sätt. På så sätt sparar vi på jordens resurser.

Hållbara produkter i hemmet

Hållbara produkter i hemmet

Allt för dig som ska julpynta utomhus

Hållbara produkter för hemmafixet

Glöm inte att du kan hyra våra verktyg! Det är ett hållbart val. Vi hyr ut 16 olika produkter - allt från borrmaskiner till textiltvättar.
Läs mer uthyrningen här.

Hållbara barnprodukter

FSC®-märkta produkter i barnrummet

Vårt barnsortiment inspirerar till fantasi och lek, med fokus på hållbara materialval av hög kvalitet. Träleksaker, sällskapsspel, papper och pennor är märkta med FSC®, märket för ansvarsfullt skogsbruk, som tar hänsyn till människor och miljö.