PostNord_wordmarkalert-trianglearrow-downawardbringbudbeeCalendarcarousel-left-arrowcarousel-right-arrowchat-iconcheckcircle-arrow-upclas_ohlsonclub-profileclubclascampaigncrosseye-offeyefacebookfailfile-textfindstorefinlandgermanygridg gridw hamburgerhome-blackhomeicon-boxicon-cardicon-offericon-returninstagramklarnaklarna_blacklistg listw mail-blackmailmap-pinmastercardmembershipmessage-circleminusmyProfilenorwayoffersparcel-trackingpaypalpaypal_colorpencil-editphone-callphoneplus porterbuddypostipostnardpostnordrefine-itemsrepeatsearch-buttonsearch-icon Asset 7search-store-findersearch-view searchsettingshopping-bag-blackAsset 6shopping-cartshoppinglistslider-minusslider-plussmartphonesuccessswedentrashukupload-cloudAsset 5video-thumb-iconvisayoutubezoom-icon
text.skipToContent text.skipToNavigation
Hållbara barnprodukter

Hållbara produkter i hemmet

Vi brinner för att förenkla livet i varje hem och lösa våra kunders problem på ett hållbart sätt. En viktig del i vårt hållbarhetsarbete är vårt produktsortiment och att vi kan erbjuda produkter som bidrar till en mer hållbar livsstil. 20 procent av våra produkter är hållbara – och fler ska det bli. Målet är att 25 procent av försäljningen ska komma från produkter som är definierade som mer hållbara verksamhetsåret 20/21 (sista april 2021). Utöver miljömärkningarna FSC, Svanen, EU Ecolabel och Oeko-tex har vi utvecklat en modell för att kunna göra bättre val och främja ett mer hållbart sortiment. Vår Smart Plug är ett exempel på en produkt som är mer hållbar enligt vår bedömningsmodell. Den hjälper dig hantera och effektivisera energianvändningen i ditt hem via mobilen, vilket är smart för både plånboken och miljön. Ett hållbart val helt enkelt.

Hållbara barnprodukter

Vårfixa utomhus

Ta hand om din uteplats och behandla den som en förlängning av ditt hem. Våren innebär trädgårdsarbete, en trall som ska rengöras och utemöbler som behöver en uppfräschning. Vi har produkterna för att du ska kunna ta till vara på din uteplats. Rengör trallen, stenplattorna och utemöblerna så håller de längre. Investera i en komposthink för att kunna plantera tomaterna i egenproducerad matjord. Hos oss hittar du allt för att du ska kunna skapa dig din oas.

Hållbara barnprodukter

FSC-märkta produkter i barnrummet

Vårt nya barnsortiment inspirerar till fantasi och lek, med fokus på hållbara materialval av hög kvalitet. Träleksaker, sällskapsspel, papper och pennor är märkta med FSC, märket för ansvarsfullt skogsbruk,som tar hänsyn till människor och miljö.

Hållbara produkter för hemmafixet

Hållbara produkter för hemmafixet

Kodin muita vastuullisia tuotteita
 

Rätt reservdel förlänger livet på favoritprylen


 
 

Vi har tusentals reservdelar och tillbehör på lager som gör att din trotjänare blir som ny igen. Du hittar reservdelar under respektive produkt här i onlinebutiken.