text.skipToContent text.skipToNavigation
Vänligen ange e-postadressen du använder när du loggar in som Club Clas-medlem och klicka på ”Skicka lösenord” eller tryck Enter. Vi skickar ett mejl med länk du använder för att ange ditt nya lösenord. Fyll i den e-post du angav i butiken när du blev medlem och klicka på Skapa lösenord. Du får då ett mejl av oss, följ instruktionerna, logga in och ta del av dina förmåner från Club Clas även online.

Vakuumpåsar för kläder, 2-pack

15,99 (8,00/kpl) (inkl. moms)
Artikelnr: 34-3517
Finns ej i lager
  • Minskar volymen på din packning och sparar plats i garderoben.
  • Vakuumpåsarna skyddar mot damm, fukt och lukt.
  • Används till kläder, sängkläder och andra textilier.
  • Innehåller två olika storlekar och kan användas om och om igen.
  • Lätt att få ur luften med en dammsugare.
Mer information
Butikslager
Hämtar lagerstatus...
Onlinelager
Hämtar lagerstatus...
| Ändra

Produktinformation

Praktisk vakuumförvaring för täcken, kuddar, kläder och andra textilier.

Packa smart
Med de här transparenta kompressionspåsarna skyddar du dina textilier mot fukt, damm, lukt och mal samtidigt som du sparar en massa plats i garderoben och förrådet. Perfekt när du ska plocka undan vinterkläderna för sommarförvaring eller förvara extra täcken och kuddar för dina övernattningsgäster. Tack vare vakuumpåsarna skyddas innehållet från exempelvis instängd lukt på vinden eller skadeinsekter när du är ute och reser. Gör också att packningen tar minimalt med plats i resväskan.

Komprimera påsens innehåll
Fyll påsen med det du vill förpacka och förslut. Vakuumpåsarna kan med fördel rullas ihop – då blir slitaget mindre och de håller ännu längre. Eller använd en dammsugare som suger ut överflödig luft och få platta, stabila paket att stuva undan på hyllan. Tänk dock på att dammsugare har stark sugkraft vilket ger slitningar på påsarna, använd därför så svag styrka som möjligt vid dammsugning. Vakuumförvaringen kan användas om och om igen och ventilen passar de flesta dammsugare.

Vakuumpåsarna har måtten 55 x 90 och 90 x 130 cm.

Tips! Märk upp dina vakuumförpackningar med etiketter (säljs separat) så får du extra bra koll på vad de innehåller.

Produktspecifikationer

Material Nylon och PE (Polyeten) 
Medföljande storlekar 1 st. 55x90 cm + 1 st 90x130 cm 
Antal i förpackning 2 st
Förpackningens storlek 32,9 x 15 x 6 cm
Förpackningens vikt 395  g

Trygg E-Handel

Hos Clas Ohlson kan du alltid handla tryggt och snabbt. Du har alltid upp till 365 dagars ångerrätt eller öppet köp. Ordern skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar. Vi uppfyller Trygg E-handels krav och innehar certifikatet Trygg E-handel. Löpande kontroller av både villkor och rutiner utförs för att garantera säkra och trygga köp på nätet tillsammans med Svensk Digital Handel.

Vanliga frågor

Clas Ohlson lämnar alltid minst 2 års garanti

Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi 2 års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela 25 års garanti. Titta efter vår garanti-logo vid din valda produkt för att se vad som gäller för just den. Vår garanti betyder att varan förväntas fungera som vi beskrivit den under den garantitid vi lämnar (detta i tillägg till de rättigheter du har enligt konsumentköplagen).

läs mer i vår köpinformation

Clas Ohlson lämnar alltid minst 2 års garanti

Pengarna tillbaka

Är du inte nöjd med ditt köp eller har du ångrat dig? Det är lugnt, hos Clas Ohlson har du upp till 365 dagars öppet köp. För att få pengarna tillbaka behöver du:

  • Visa kvitto.
  • Lämna tillbaka produkten inom 365 dagar.
  • Lämna tillbaka produkten och tillbehör i samma skick som de var när du köpte dem.

Läs mer om returer i vår köpinformation

Paketerbjudande

Vi har ett paketerbjudande!

Passa på och spara {0} (jämfört med ordinarie pris) när du köper dessa produkter tillsammans.

Paketinnehåll
produkter
Totalt
Du sparar