text.skipToContent text.skipToNavigation
Vänligen ange e-postadressen du använder när du loggar in som Club Clas-medlem och klicka på ”Skicka lösenord” eller tryck Enter. Vi skickar ett mejl med länk du använder för att ange ditt nya lösenord. Fyll i den e-post du angav i butiken när du blev medlem och klicka på Skapa lösenord. Du får då ett mejl av oss, följ instruktionerna, logga in och ta del av dina förmåner från Club Clas även online.

Hämta i butik efter 30 minuter

Så här enkelt är det att hämta ditt köp gratis i butik.

Ska någon annan än du hämta ut din beställning? Kom ihåg att budet behöver ha med sig en pappersversion av en fullmakt. Fullmakten hämtar du här.

Hämta i butik – alltid gratis

 1. 1. Välj produkten

  Välj produkten och gå till kassan (produkten måste finnas i butiksaldo).
 2. 2. Välj ”Hämta i butik”

  Välj ”Hämta i butik” i steg 2. Skriv ditt postnummer och välj önskad butik.
 3. 3. Invänta SMS

  Invänta SMS om när produkten finns för upphämtning i butik (inom 30 minuter under butikens öppettider då produkten finns i lager i butiken).
 4. 4. Hämta din beställning

  Hämta beställningen i butiken. Om du inte själv hämtar din beställning bör personen som hämtar beställningen ha en skriftlig fullmakt med underskrift av personen som gjort beställningen.

Vi sparar ditt paket i 7 dagar.

Vi vill att du som kund ska känna dig så trygg och bekväm som möjligt när du hämtar dina varor hos oss på Clas Ohlson, därför har vi nu plexiglas vid våra kassor. Detta gör vi för att försöka minska risken för spridning av sjukdomar och för att våra medarbetare ska kunna fortsätta ge dig en kundservice i världsklass när du besöker någon av våra butiker.

Tack för att du håller avstånd när du handlar i våra butiker. Välj gärna att besöka oss strax efter öppning eller innan stängning, då det oftast är färre kunder i butiken än vid lunchtid. Detta gäller även för dig som vill hämta dina beställningar i eller utanför butik.