PostNord_wordmarkalert-trianglearrow-downawardbringbudbeeCalendarcarousel-left-arrowcarousel-right-arrowchat-iconcheckcircle-arrow-upclas_ohlsonclub-profileclubclascampaigncrosseye-offeyefacebookfailfile-textfindstorefinlandgermanygridg gridw hamburgerhome-blackhomeicon-boxicon-cardicon-offericon-returninstagramklarnaklarna_blacklistg listw mail-blackmailmap-pinmastercardmembershipmessage-circleminusmyProfilenorwayoffersparcel-trackingpaypalpaypal_colorpencil-editphone-callphoneplus porterbuddypostipostnardpostnordrefine-itemsrepeatsearch-buttonsearch-icon Asset 7search-store-findersearch-view searchsettingshopping-bag-blackAsset 6shopping-cartshoppinglistslider-minusslider-plussmartphonesuccessswedentrashukupload-cloudAsset 5video-thumb-iconvisayoutubezoom-icon
text.skipToContent text.skipToNavigation

Mobilhållare för cykel, Celly Easybike

Artikelnr: 38-9212
  • Mobilhållare för alla smartphones upp till 162 x 78 mm.
  • Navigera efter mobilens GPS-karta och håll båda händerna på styret.
  • Passar alla typer av styren.
  • Mycket enkel att montera - inga verktyg eller skruvar.
  • Tillverkad i mjukt flexibelt silikonmaterial som tål väder och vind.
Produkten har utgått Ersättningsprodukter, tillbehör och reservdelar kan fortfarande finnas tillgängliga.
Lagerstatus
Inte tillgänglig
Tillgänglighet i butik
Inte tillgänglig
Universal mobilhållare för dina cykeläventyr!

Easybike är en mobilhållare med flexibel utformning för att ge perfekt passform för olika smartphones. Mobilen fästs säkert i hållaren på cykelstyret och det blir lätt för dig att se hela skärmen. Hållaren är tillverkad i mjukt silikonmaterial med halkskyddande struktur för att förhindra att enheten glider ur den. Passar mobiler med längd upp till 162 mm och bredd upp till 78 mm.

Mobilhållaren är väldigt enkel att använda, inga verktyg eller extra skruvar behövs vid montering och den passar de flesta typer av styren och telefoner. Det är enkelt att sätta i och ta ur mobilen när du har cyklat färdigt. Ett tips är att använda hållaren när du följer en GPS-karta, då får du händerna fria för att hålla stadigt i styret.


Produktspecifikationer

Fäste Passar de flesta mobiltelefoner med och utan skal.  
Tillverkarens artikelnr EASYBIKEBK 
Färg Svart 
Material Silikon 
Övrigt Universal passform, passar de flesta styren och mobiltelefoner. 
Förpackningens storlek 17 x 10 x 5 cm
Förpackningens vikt 103  g

Trygg E-Handel

Hos Clas Ohlson kan du alltid handla tryggt och snabbt. Du har alltid upp till 90 dagars ångerrätt eller öppet köp. Medlemmar i Club Clas har 365 dagars öppet köp. Ordern skickas vanligtvis inom 2-3 dagar. Vi uppfyller Trygg E-handels krav och innehar certifikatet Trygg E-handel. Löpande kontroller av både villkor och rutiner utförs för att garantera säkra och trygga köp på nätet tillsammans med Svensk Digital Handel.

Vanliga frågor

Clas Ohlson lämnar alltid minst 2 års garanti

Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi 2 års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela 25 års garanti. Titta efter vår garanti-logo vid din valda produkt för att se vad som gäller för just den. Vår garanti betyder att varan förväntas fungera som vi beskrivit den under den garantitid vi lämnar (detta i tillägg till de rättigheter du har enligt konsumentköplagen).

läs mer i vår köpinformation

Clas Ohlson lämnar alltid minst 2 års garanti

Pengarna tillbaka

Är du inte nöjd med ditt köp eller har du åndrat dig? Det är lugnt, hos Clas Ohlson har du upp till 90 dagars öppet köp. För att få pengarna tillbaka behöver du:

  • Visa kvitto.
  • Lämna tillbaka produkten upp till 90 dagar.
  • Lämna tillbaka produkten och tillbehör i samma skick som de var när du köpte dem.

Läs mer om returer i vår köpinformation