PostNord_wordmark alert-triangle arrow-down award bring budbee Lager-2 Lager-2-1 chat-icon check-whitecheck circle-arrow-up clasOhlsonclas_ohlson club-profile clubclascampaign cross document-pdfeye-off eye facebook fail file-text findstore finland germany hamburger home-black home icon-box icon-card icon-offer icon-return instagram klarna klarna_black loadermail-black mail map-pin mastercard membership message-circle myProfile norway offers parcel-tracking paypal paypal_colorpencil-edit phone-call phone porterbuddy posti postnard postnord refine-items repeat search-button search-icon search-sticky search-store-finder search setting shopping-bag-black (1)shopping-bag-black shopping-bag shopping-cart shoppinglist slider-minus slider-plus smartphone success sweden trash uk upload-cloud user video-thumb-icon visa youtube zoom-icon
text.skipToContent text.skipToNavigation
Vår chatt är stängd på grund av tekniska problem. Välkommen att skicka oss ett mail.

Wifi i butik


Personuppgiftsansvarig

Clas Ohlson AB, org.nr 556526-3349, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter, din MAC adress, vid användning av vårt Wifi.

Ändamål och rättslig grund med behandlingen

Vi kommer att behandla din Media Access Control (”MAC”) adress för att möjliggöra en sömlös och automatisk uppkoppling vid ett senare besök av dig i en Clas Ohlson butik. Clas Ohlson kommer inte att använda din MAC-adress för andra ändamål.
Den rättsliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter är att vi ska kunna fullgöra det avtal som du ingår med oss när du kopplar upp dig till vårt WiFi i butik. Detta innebär att vi inte kan erbjuda dig WiFi-tjänsten utan att behandla din MAC-adress.

Radering av uppgifter

Din MAC-adress raderas inom 24 timmar.

Delning av personuppgifter

Vi delar inte din MAC-adress med några externa parter.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära en kopia av samtliga personuppgifter som vi behandlar om dig samt rätt att få ut dina personuppgifter i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format i syfte att överföra dina uppgifter till en annan personuppgiftsansvarig (s.k. dataportabilitet). Du har även rätt att begära rättelse eller radering av personuppgifter samt begära begränsning av den personuppgiftsbehandling som rör dig.
Om du tycker att vi har behandlat dina personuppgifter på ett felaktigt sätt har du rätt att inge klagomål till Datainspektionen (Integritetsskyddsmyndigheten).

Kontaktuppgifter

Har du frågor om vår behandling av dina personuppgifter kan du ta del av vårt Privacy Statement, kontakta vår kundtjänst i butik eller via brev till Kundservice Clas Ohlson AB - 7930 85 Insjön, E-post: kundservice@clasohlson.se, chatt: www.clasohlson.com , telefon: 0247-44500. Du har även möjlighet att kontakta vårt dataskyddsombud direkt genom att maila privacy@clasohlson.se.

Tillbaka upp