text.skipToContent text.skipToNavigation
Kirjoita sähköpostiosoite, jota käytät kirjautuessasi sisään Club Clas -jäsenenä, ja napsauta ”Lähetä salasana”. Lähetämme sinulle sähköpostitse linkin, jota käyttämällä saat vaihdettua salasanasi. Kirjoita se sähköpostiosoite, jonka annoit myymälässä ja klikkaa Luo salasana -painiketta. Saat meiltä sähköpostin, noudata ohjeita, kirjaudu sisään ja pääset nauttimaan Club Clas -eduistasi myös verkkokaupassa.

Henkilötietojen käsittely #yesclasohlson yhteydessä.


Kuka on rekisterinpitäjä?

Clas Ohlson AB, yritystunnus 556035-8672, Clas Ohlson AS, yritystunnus 937 402 198 ja Clas Ohlson Oy, yritystunnus 1765891-7 ovat yhdessä rekisterinpitäjiä ja jakavat vastuun henkilötiedoistasi. Clas Ohlsonin yhteystiedot löydät tämän asiakirjan lopussa.

Mitä tietoja keräämme ja mikä on henkilötietojen käsittelyn tarkoitus?

Clas Ohlson haluaa esitellä tuotteitaan, kun niitä käytetään tosielämässä ja sosiaalisessa mediassa. Siksi saatamme kysyä, voimmeko jakaa kanavissamme valokuvia, jotka julkaisit Instagramissa [tai muussa sosiaalisessa mediassa]. Näitä kanavia ovat pääasiassa Clas Ohlsonin verkkosivut (clasohlon.se/.fi/.no), mutta niihin voi lukeutua myös Clas Ohlsonin muita kanavia, kuten esim. Clas Ohlsonin uutiskirje, Clas Ohlsonin lehti, sosiaalinen media jne. Vastaamalla #yesclasohlson kuvaan tai videoon, kun Clas Ohlson on kysynyt lupaa Instagramissa [tai muussa sosiaalisessa mediassa], käsittelemme Instagram-käyttäjänimeäsi, kuvia ja videoita markkinoinnissamme ja/tai mainostamiseen kanavillamme #yesclasohlson ehtojen mukaisesti. 

Mitkä ovat henkilötietojen käsittelyn oikeudelliset perusteet?

Henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta voimme tarjota palvelun #yesclasohlson ehtojen mukaisesti. Henkilötietojesi kerääminen, kun lataat kuvia tai videoita Instagramiin [tai muuhun sosiaaliseen mediaan], vastaat #yesclasohlson ja hyväksyt #yesclasohlson ehdot, on tarpeen, jotta voimme täyttää velvoitteemme #yesclasohlson ehtojen mukaisesti. Jos et lähetä henkilötietojasi, emme voi ladata valokuviasi tai videoitasi kanavillemme.  

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi 24 kuukautta tai niin kauan kuin sopimuksemme on voimassa.

Jaammeko henkilötietojasi muiden osapuolten kanssa?

Voimme jakaa henkilötietojasi mediatoimistojen, IT-konsulttien tai muiden kumppaneiden kanssa voidaksemme ladata kuviasi tai videoitasi #yesclasohlson ehtojen mukaisesti.
Jotkut näistä kumppaneista voivat sijaita EU:n ulkopuolella (esimerkiksi Intiassa ja Yhdysvalloissa) maissa, joissa Euroopan komission mukaan henkilötietojen suoja ei ole riittävä. Näissä tapauksissa teemme aina erityisen tutkimuksen varmistaaksemme, että kaikki juridiset edellytykset täyttyvät ja ryhdymme teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja että ne suojataan asianmukaisesti niin, että suojauksen taso vastaa vähintään suojauksen tasoa EU:n/ETA:n sisällä, esimerkiksi käyttämällä EU-komission vakiosopimuslausekkeita näiden yhteiskumppaneiden kanssa. Vakiosopimuslausekkeet ovat saatavilla alla olevan linkin kautta:
(https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection/standard-contractual-clauses-scc_en).
Mikäli siirrämme tietosi toiselle yritykselle, joka käsittelee henkilötietojasi puolestamme henkilötietojen käsittelijänä, meillä on voimassa sopimus, jossa on tiukat ohjeet henkilötietojen käsittelystä, luottamuksellisuudesta ja turvallisuudesta.

Mitkä ovat oikeutesi?

Sinulla on oikeus saada kopio kaikista käsittelemistämme henkilötiedoistasi yleisesti käytössä olevassa koneellisesti luettavassa muodossa ja oikeus siirtää tiedot toiselle rekisterinpitäjälle (tietojen siirrettävyys). Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietojen korjausta tai poistoa sekä pyytää henkilötietojen käsittelyn rajoitusta. Jos haluat nähdä käsittelemämme henkilötiedot tai korjata niitä tai käyttää muita oikeuksia, voit ottaa yhteyttä Clas Ohlsonin asiakaspalveluun (katso yhteystiedot näiden ehtojen lopussa). Jos olemme mielestäsi käsitelleet tietojasi väärin, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle.

Haluatko ottaa meihin yhteyttä?

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä kauppaan tai Clas Ohlsonin asiakaspalveluun:

Clas Ohlson AB

Osoite: Clas Ohlson AB, 793 85, Insjön
Puh: +46 247 445 00
S-posti: kundservice@clasohlson.se

Clas Ohlson Oy

Osoite: Kaivokatu 10 B, 00100 Helsinki
Puh +358 800 411171
S-posti: asiakaspalvelu@clasohlson.fi  

Clas Ohlson AS

Osoite: Postboks 485 Sentrum, 0105 Oslo
Puh: + 47 23 21 40 00
S-posti: kundeservice@clasohlson.no

Jos sinulla on kysyttävää tai huomautettavaa henkilötietojen käsittelystä, ota yhteyttä konserninlaajuiseen tietosuojavastaavan osoitteessa privacy@clasohlson.se.