text.skipToContent text.skipToNavigation
Vänligen ange e-postadressen du använder när du loggar in som Club Clas-medlem och klicka på ”Skicka lösenord” eller tryck Enter. Vi skickar ett mejl med länk du använder för att ange ditt nya lösenord. Fyll i den e-post du angav i butiken när du blev medlem och klicka på Skapa lösenord. Du får då ett mejl av oss, följ instruktionerna, logga in och ta del av dina förmåner från Club Clas även online.

Varför ska jag
bli Club Clas-medlem?

Som medlem hos Clas Ohlson samlar du poäng och får bonus när du handlar hos oss.

Du får även ta del av massor av erbjudanden, samt tips och inspiration i vårt medlemsmagasin Classe. Dessutom får du hyra verktyg till halva priset.

top-illustration
Club Clas – nyhetsbrev Inspiration och erbjudanden
Återvinn i butik Panta bläckpatroner
Unika erbjudanden Både online och i butik
Unika Club Clas-priser

Unika Club Clas-priser

Vi har alltid extra bra priser för dig som medlem.

Vuokraa työkaluja puoleen hintaan

Hyr verktyg till halva priset

Här kan du hyra verktyg och andra praktiska produkter.

Egna Club Clas-dagar

Egna Club Clas-dagar

Lokala aktiviteter anordnas med jämna mellanrum för medlemmarna.

Vanliga frågor och svar om Club Clas

Vill du veta mer? Du hittar alla de vanligaste frågorna här.

Genom att ansöka om medlemskap accepterar du medlemsvillkoren och att dina personuppgifter behandlas i enlighet med personuppgiftslagen samt samtycker till att personlig information används för marknadsföring.

Medlemskap
Medlemskapet är personligt, kostnadsfritt och åldersgränsen är 18 år.

Villkor och giltighet
Clas Ohlson förbehåller sig rätten att när som helst ändra villkoren för Club Clas. Ändringar träder i kraft en månad efter att medlemmen meddelats. Uppdaterade villkor finns tillgängliga på www.clasohlson.fi. Medlemskapet kan sägas upp med omedelbar verkan av medlemmen och med en månads uppsägningstid av Clas Ohlson. Vid med än 24 månaders inaktivitet avslutas medlemskapet.

Information
Medlemmen förstår och samtycker till att personlig information mm. kan användas för bl.a. Clas Ohlsons marknadsföring, marknads- och kundanalyser, affärs- och metodutveckling och statistik, att uppgifterna samkörs och uppdateras för att upprätthålla god kund- och registervård och medger att personuppgifter får lämnas ut till Clas Ohlsons samarbetspart och underleverantörer för att genomföra åtgärder som anknyter till kundrelation.

Personuppgifter
Personuppgiftsansvarig är Clas Ohlson Oy, FO-nummer 1765891-7. Alla personuppgifter och uppgifter om kontot samt köp (kassakvittoinformation) hanteras i enlighet med personuppgiftslagen. Uppgifterna om köp sparas i maximalt 24 månader och behandlas för att kunna administrera kundförhållandet. Personuppgifter får lämnas ut till samarbetspart. En gång under en tolvmånadersperiod har medlemmen rätt att kostnadsfritt begära ut information om personuppgiftsbehandlingen. Fortsatt kommunikation och/eller personuppgiftsbehandling kan avsägas via kundtjänst. Ändringar och borttagande av personuppgifter kan också göras via kundtjänst.

Force majeure
Clas Ohlson är inte ansvarig för skada som beror på lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse eller liknande. Detta gäller även strejk, blockad, bojkott och lockout, även då Clas Ohlson själv vidtar eller är föremål för något av detta. Clas Ohlson är vid normal aktsamhet inte heller skyldigt att i andra falla ersätta skador såvida det inte följer av tvingande lag.

Vad roligt att du vill bli medlem i Club Clas! Antingen ansöker du online eller så kan du gå till kundservice-disken i närmaste Clas Ohlson-butik. Välkommen till Club Clas!

Nej. Medlemskapet är kostnadsfritt och öppet för alla privatpersoner över 18 år.

  • - Du kan köpa utvalda produkter till speciella klubbpriser.
  • - Du får speciella erbjudanden som kan anpassas till ditt intresseområde.
  • - Du kan välja en favoritbutik som kan ge dig skräddarsydda erbjudanden.
  • - Du får nyhetsbrev med smarta tips och lösningar.
  • - Du får förtur till speciella medlemsevent i din favoritbutik.
  • - Du får 365 dagars returrätt för dina produkter.

Om du vill avsluta ditt medlemskap i Club Clas, kontakta kundservice antingen genom att ringa på 0800 411 171 eller skicka ett mejl till info@clasohlson.fi.

Ja, du är självklart välkommen åter när som helst till Club Clas.Ja, jag vill bli Club Clas-medlem!

Klicka här för att registrera dig.

Jag är redan medlem

Klicka här för att logga in

Hållbart Hållbart
Hyr hos Clas
Pant av blekkpatroner og- tonere